Sunday, June 14, 2009

Mee Mamak Special


Hari ni mmg letih la.. walaupun class 2 jam je dgn bebudak from China tu tapi mmg letih dibuatnya.. tapi ok la jugak.. at least bebudak tu takde la yg tak leh cakap omputih langsung.. kalau tak, lagi letih la aku! Sebab letih sgt2, selera makan pun takde.. tapi kena makan gak.. I need energy.. fikir2 nk masak apa.. last2 goreng mee mamak special ni.. sedap jugak makan sekali sekala ye.. hehe.. Resepinya Ida ambik kt mana lagi.. MyR la.. hehe.. ;)

Minta maaf la semua ye.. hari2 asyik post gambar noodles je.. Ida mmg jarang sgt makan nasi.. masak lak untuk sorang.. so, tak leh la banyak2.. sapa nk makan hehe.. kita sorang je kt umah ni ;)

2 comments:

blogresipi said...

Mee goreng mamak special ni ada sotong lagi terselit selit tu... bestnye..kite suke kepala sotong...hehe

kucingorengemok said...

kalau mi mamak kat kedai mamak byk "inti" mcm ni, mau dia caj $7-8 sepinggan!

Post a Comment