![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHBGwAT6psQktpxE-HyrNI6uSM81hm3GHJZBJ-_U7XG1aETXmUn38KZuzmogg7IYm9IPI73Z1zBtNlWTPV_HPbLhYD47Cm71CtueSW2Ayg1hGFz-id0tTFCdQJ8-e6F3F-kY7JlAUDb_Q/s400/ayam1.jpg)
Dayangggg... komen skitt.. jadikk ke ni ayam masak padang kita ni?? ke pekat sgt kuah dia tu? warna dia pun cam terkuning je.. Ida letak cili merah sebiji je & cili api 3 biji.. letak byk2 nanti tak boleh mkn plak.. jenis tak tahan pedas.. apa2 pun rasanya sedap..
2 comments:
ok jer tu. ayam masak padang mmg biasanya pekat. tp kalau xnak pekat boleh tambah air. cili merah tu x pedas walau letak byk mana pun. ia sekadar memberikan warna jer...hehe. ape2pun thanks ida sb sudi mencuba...tahniah yer :)
kalau ok takpe la.. hehe.. sbb tak sure yg dayang punya pekat atau cair.. tu yg tanya tu :)biasanya kalau gi indonesia tengok dia masak pekat2.. thanks dayang :)
Post a Comment